Το 1980 οι «ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΜΛΗ» έχοντας ως στόχο τους να προσφέρουν στο χώρο της υποδηματοποιίας προϊόντα με στυλ, ποιότητα, άνεση και αισθητική, ιδρύουν την εταιρεία «SABINO» η οποία κάνοντας εξαρχής αισθητή την παρουσία της στην Ελληνική αγορά, μετά από μία μακροχρόνια και συνεχή προσπάθεια κατόρθωσε να αποτελεί σήμερα μια από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της υπόδησης.

Η «SABINO», μία καθαρά εισαγωγική εταιρεία με έδρα της την Καλλιθέα στην Αθήνα, όπου και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.080 τ.μ., παρέχει την δυνατότητα σε συνεργάτες και πελάτες της να έρθουν σε επαφή με ένα έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, με τις σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και οργάνωσης που χρησιμοποιεί επιτρέπει να δουν και να επιλέξουν τα προϊόντα της κάθε κολεξιόν στο γεμάτο χρώμα και στυλ show room που διαθέτει.

Στα χρόνια που ακολούθησαν την ίδρυσή της, έχοντας ως συνεχή στόχο την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της και την εξυπηρέτηση των πελατών της, μέσα από ταξίδια στο εξωτερικό, παρακολουθώντας τη διεθνή μόδα, αφουγκραζόμενη τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, λαμβάνοντας τα μηνύματα της κάθε εποχής και έχοντας ως σύμμαχο την στρατηγική του Marketing και της Διαφήμισης όχι μόνο καθιερώθηκε στο χώρο αλλά και στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Ενημερώνεται, ανανεώνεται και αναπτύσσεται με σταθερά βήματα, προτείνει ιδέες για να περπατάμε καλύτερα, ενώ παράλληλα προσφέρει παπούτσια με στυλ και άνεση στο παιδί, στη γυναίκα και στον άνδρα κάθε ηλικίας, για την κάθε τους έξοδο κατά την διάρκεια της μέρας, κάνοντας τους να ξεχωρίζουν για την καλαισθησία τους.

Η «SABINO» γνωρίζει πώς να κάνει την διαφορά! Διαθέτει την εμπιστοσύνη των πελατών της και θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους με τον καλύτερο τρόπο!

epilegmena

Ακολουθήστε Μας!

   

Τηλεφωνική Επικοινωνία:

210 9480430-31

210 9408077-78

exof24xoris

Κράτα το

Κράτα το